Благодійна ярмарка на підтримку поранених воїнів ЗСУ

15 лютого, в ковельському храмовому комплексі Почаївської ікони Божої Матері, у день Стрітення Господнього, у рамках благодійного проекту «Сильні, бо разом», відбулася перша благодійна ярмарка задля підтримки поранених воїнів ЗСУ.

Проект «Сильні, бо разом», обʼєднує три взаємоповʼязані заходи – виготовлення речей домашнього вжитку ручної роботи, реалізація виготовленого та підтримка поранених воїнів ЗСУ.

Протягом минулого місяця чимала команда майстрів під модеруванням Лесі Миколаївни Коновалової, на волонтерських засадах готували вироби ручної роботи та домашню випічку, аби у святковий день запропонувати їх для парафіян храму Почаївської ікони Божої Матері.

Практично за час невеликої паузи між ранньою і пізньою Літургіями весь асортимент запропонованих на ярмарці виробів було реалізовано приємно здивованим майстерним виконанням і доступною ціною парафіянам.

Всього за реалізацію виробів було виручено 15`190 гривень. У скриньку, в якості пожертв парафіяни поклали 2`700 гривень. Перша благодійна ярмарка принесла коштів на суму 17`890 гривень.

Наступна благодійна ярмарка задля підтримки поранених воїнів ЗСУ відбудеться 5 березня, у Неділю Торжества Православія.

Організатори та учасники благодійної ярмарки щиро дякують усім майстриням та майстрам, котрі виготовили і запропонували для проекту «Сильні, бо разом» свої чудові вироби!

Оскільки проект на підтримку поранених воїнів ЗСУ «Сильні, бо разом» є спільною справою усіх його учасників, будемо вдячні за ваші пропозиції, щодо адресної допомоги пораненим воїнам ЗСУ.





Exit mobile version