Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/erickswi/xn--80aaxgce1a0e.com/www/wp-content/plugins/jnews-amp/include/class/class-init.php on line 427

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/erickswi/xn--80aaxgce1a0e.com/www/wp-content/plugins/jnews-amp/include/class/class-init.php on line 428
Митрополита Володимира виписано з лікарні | Капличка

Митрополита Володимира виписано з лікарні

Митрополит Володимир (Сабодан)

10 травня Митрополита Київського і всієї України Володимира було виписано з клініки “Оберіг”, де він проходив лікування та реабілітацію. Стан Блаженнішого стабільний, дозволяє йому повернутися до роботи, брати участь у церковних заходах, зустрічах, громадському житті.

Митрополита Володимира було госпіталізовано 30 жовтня 2011 року з приводу ускладнень, що виникли на фоні основного захворювання – хвороби Паркінсона, у важкому стані, що потребувало довготривалого лікування.

До процесу лікування були залучені провідні фахівці України та іноземні колеги. Під час лікування були використані унікальні медичні технології з існуючих в сучасній медицині, а також комплекс реабілітаційних заходів, що дозволяє людині після тяжкої, довготривалої хвороби повернутись до повноцінного життя. Певні лікувальні заходи були застосовані вперше в Україні фахівцями Клініки “Оберіг” за підтримки іноземних колег.

Команда фахівців, що на протязі цього часу лікувала Митрополита Володимира, щохвилини відчували невичерпну силу віри, силу молитви мільйонів вірян, які співпереживали в ці важкі для Блаженнішого часи.

Певний час після виписки Митрополит Володимир буде знаходитись під наглядом лікарів, періодично проходити наступні етапи фізичної реабілітації в умовах реабалатаційного центру.


Архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, секретар Предстоятеля УПЦ
В.О. Рибчук, генеральний директор Клініки “Оберіг”

Офіційний сайт УПЦ

Exit mobile version